Het vereeuwigen van je bloemen

 

Koester kostbare bloemboeketten als blijvende herinneringen. Of het nu je bruidsboeket, een rouwboeket of een geschenk van je geliefde is, wij zorgen voor een eeuwig behoud. De bloemen worden zorgvuldig gedroogd om de kleur en kwaliteit te behouden, vervolgens worden ze ingegoten in epoxy. Zo kan je er eeuwig van genieten en kan het erfgoed doorgegeven worden.

01.

Voorbereiden

Na ontvangst van de bloemen laten we dit weten met een mooie foto. Het boeket wordt uit elkaar gehaald en elke bloem wordt individueel gedroogd om kleur, vorm en textuur te behouden. Het droogproces duurt 2-3 weken. Daarna gaan we verder met de volgende stap.

02.

Ontwerpen & gieten

Na het drogen ontwerp ik jouw stuk en giet de bloemen in epoxy, laagje voor laagje. Het proces duurt max. twee weken. Daarna wordt het geschuurd en gepolijst voor gladde randen en een mooie glans.

03.

Selectie maken

Eindelijk, het is zover! Je mooie stuk is klaar en gereed voor verzending. Je ontvangt een e-mail en / of een berichtje per WhatsApp zodra je stuk met de post mee gaat.

Glashelder

Ontdek de magie van bloemen verwerkt in glasheldere epoxy. Bij Epoxyflorist staat kwaliteit voorop, en onze resultaten zijn altijd kristalhelder. Laat je bloemen stralen in een transparant kunstwerk dat hun schoonheid vereeuwigt. Geniet van de prachtige details en levendige kleuren, vastgelegd in een schitterend en duurzaam stuk. Breng je herinneringen tot leven met onze glasheldere creaties.

Waarom door ons?

Duurzaamheid

Onze technieken en materialen zorgen ervoor dat de bloemen prachtig behouden blijven, zelfs na verloop van tijd. Je kunt dus langdurig genieten van de schoonheid en levendigheid van je bloemstuk.

Uitstekende kwaliteit

We streven altijd naar de hoogste kwaliteit in ons vakmanschap en materiaalkeuze. We werken met ervaren professionals die zorgen voor een nauwkeurige en vakkundige verwerking van de bloemen, resulterend in een hoogwaardig eindproduct.

Unieke kunstwerken

We bieden verschillende ontwerpmogelijkheden, zoals blokken, sieraden en onderzetters, om je bloemen op een creatieve en gepersonaliseerde manier te presenteren. Elk stuk wordt met zorg en vakmanschap gemaakt, waardoor het een uniek en opvallend kunstwerk wordt.

epoxyflorist

Hier wat foto's van onze prachtige creaties