Een samenwerking tussen Milksy Babyfood en Epoxyflorist: Moedermelk verwerkt tot prachtige sieraden


In een bijzondere samenwerking tussen Milksy Babyfood, een vriesdroogservice voor moedermelk en Epoxyflorist, worden moeders nu de mogelijkheid geboden om hun kostbare moedermelk om te zetten in prachtige sieraden. Deze samenwerking biedt klanten een unieke manier om hun moederschap te vieren en een blijvende herinnering te creëren.

Het concept:


Het idee achter deze samenwerking is eenvoudig maar uniek. Klanten kunnen hun moedermelk laten vriesdrogen bij Milksy Babyfood, een betrouwbare en gespecialiseerde service die ervoor zorgt dat de moedermelk veilig wordt omgezet tot poeder. Vervolgens kunnen ze een klein beetje van de vriesgedroogde moedermelk naar Epoxyflorist sturen, waar het wordt verwerkt in prachtige sieraden. Als de service gecombineerd wordt afgenomen, zorgen wij onderling voor het versturen van je moedermelk.

De mama ketting staat onder het kopje add-ons, mocht je geïnteresseerd zijn in het verwerken van moedermelk in andere producten, dan kan je contact met ons opnemen, om de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheden


De samenwerking tussen Milksy Babyfood en Epoxyflorist biedt klanten verschillende opties om hun moedermelk om te zetten in unieke sieraden. Van een heel blok tot een klein blokje of zelfs een elegant kettinkje, de keuze is aan de klant. Elk sieraad wordt met zorg en vakmanschap gemaakt, waarbij de moedermelk als een kostbaar element wordt geïntegreerd in het ontwerp.

De voordelen:

Naast het creëren van een prachtig sieraad dat de unieke band tussen moeder en kind symboliseert, biedt deze samenwerking ook andere voordeel. Klanten die gebruikmaken van deze dienst ontvangen namelijk 5% korting op hun bestelling bij Milksy Babyfood. Om deze korting te ontvangen, moeten klanten eerst een bestelling plaatsen bij Epoxyflorist, waarna zij een kortingscode ontvangen om te gebruiken bij Milksy Babyfood.

Een blijvende herinnering:


Het laten verwerken van moedermelk in een sieraad is een prachtige manier om een blijvende herinnering te creëren aan de bijzondere periode van het moederschap. Deze sieraden kunnen worden gedragen als een symbool van liefde, kracht en verbondenheid. Ze zijn niet alleen een persoonlijk accessoire, maar ook een tastbare herinnering aan de unieke band tussen moeder en kind.
De samenwerking tussen Milksy Babyfood en Epoxyflorist biedt moeders een unieke mogelijkheid om hun moedermelk om te zetten in prachtige sieraden. Deze innovatieve samenwerking combineert de expertise van beide bedrijven om klanten een blijvende herinnering te bieden aan het moederschap. Met de mogelijkheid om verschillende sieraden te creëren en een korting op de bestelling bij Milksy Babyfood, is deze samenwerking een waardevolle optie voor moeders die op zoek zijn naar een uniek en persoonlijk sieraad.

Tags

What do you think?

1 Comment
7 december 2023

Waaaauw wat een prachtig sieraad. Ik plaats volgende week mijn Milksy bestelling en dan laat ik dit meteen doen 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Articles