Ons verhaal

Ontdek de betoverende wereld van bloemen in giethars. Bij Epoxyflorist worden kostbare bloemen omgezet in tijdloze kunstwerken, een unieke manier om de schoonheid van de natuur te behouden. Elk stuk wordt met zorg en vakmanschap vervaardigd, met oog voor detail en emotie. 

Hand houdt een weelderig bruidsboeket met een mix van roze rozen, bleke lisianthus, groene hortensia's en eucalyptusbladeren tegen een neutrale achtergrond, ideaal voor trouwdag bloemconservatie.
Elegante turquoise glazen vaas met pluizige beige pampasgras takken, een stijlvolle en moderne decoratie voor interieurs.
Twee unieke epoxyhars blokken op een lichte achtergrond, de ene rechthoekig met een roze rozenboeket en de andere veelhoekig (hexagon) met diverse groene bladen (corsage), perfect voor het behouden van bloemen van speciale gelegenheden.

Onze filosofie

Bij Epoxyflorist draait het niet alleen om het behoud van bloemen in giethars; het gaat om het vastleggen van kostbare momenten en emoties. We geloven in de kracht van herinneringen en streven ernaar om betekenisvolle kunstwerken te creëren die een blijvende verbinding bieden. Onze filosofie is gebaseerd op respect, zorgvuldigheid en vakmanschap. We behandelen elke bloem met liefde en aandacht, en streven ernaar om de unieke schoonheid ervan te behouden. Onze kunstwerken dienen als een poëtische uitdrukking van de vergankelijkheid van het leven en als een symbool van hoop en vernieuwing. We willen dat onze creaties een bron van troost en inspiratie zijn voor degenen die ze koesteren. Met passie en toewijding blijven we streven naar het creëren van kunstwerken die de tijd overstijgen en de waarde van herinneringen omarmen.

Onze Aanpak

Bij Epoxyflorist hanteren we een zorgvuldige en gepassioneerde werkzijze om bloemen in giethars te behouden. Elk kunstwerk wordt met de grootste aandacht en liefde vervaardigd. We beginnen met het selecteren van de meest prachtige en verse bloemen, waarbij we rekening houden met hun kleur, vorm en betekenis. Vervolgens worden de bloemen voorzichtig gedroogd om hun natuurlijke schoonheid te behouden. 

Met behulp van hoogwaardige epoxyhars gieten we de bloemen in de gewenste vorm, waarbij we oog hebben voor details en eventuele gepersonaliseerde accenten. Gedurende het uithardingsproces worden de kunstwerken met zorg behandeld en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat de kwaliteit onberispelijk is. Onze werkzijze combineert vakmanschap, precisie en creativiteit om unieke en duurzame kunstwerken te creëren die de essentie van bloemen op een betoverende manier vastleggen.

Top artikelen

Lotte Hilson

Eigenaar

Ik ben Lotte, getrouwd, een moeder van een mooie dochter en trotse eigenaar van Epoxyflorist. Ik geniet enorm van de natuur. Ze toont ons dat we na donkere periodes opnieuw kunnen bloeien. Bloemen geven me elke dag een boost en vertellen hun eigen verhaal. Daarom ben ik zo gepassioneerd in mijn werk!

Persoonlijke zorg en aandacht staan bij mij op de eerste plaats. Het contact met klanten vind ik geweldig en ik heb gemerkt dat klanten dit ook waarderen. Ik sta altijd open voor vragen, informatie of gewoon een goed gesprek. Ik wil dat je je bij mij speciaal voelt, niet als zomaar een klant, maar als iemand die gehoord wordt.

Elke dag zie ik als een nieuwe kans om mezelf te overtreffen. “It’s Me vs Me”. Ik ga uitdagingen niet uit de weg en denk steeds na over hoe ik kan groeien, zowel persoonlijk als met mijn bedrijf. Dit is iets wat ik iedereen kan aanraden. Daarom geloof ik in de quote: “Verandering is onvermijdelijk. Groei is een keuze.”

Zoals ik al eerder zei, vertellen bloemen een verhaal. Een rouwboeket weerspiegelt liefde en waardering voor de overledene, terwijl een bruidsboeket de kenmerkende liefde van het bruidspaar uitstraalt. Elk boeket, neutraal of kleurrijk, groot of klein, onthult veel over de persoon voor wie het bedoeld is. Het vervult me met dankbaarheid dat ik zo’n waardevol boeket in handen krijg, om het vervolgens te transformeren tot een tijdloos kunstwerk!

Er is niks mooier dan het laten vereeuwigen van je boeket, zodat je voor altijd van je waardevolle bloemen kan genieten. 

Volg Ons

@epoxyflorist

Onze klanten vinden ons

Uitstekend

5/5

9.9 uit 10 gebaseerd op 10 reviews