Het drogen van je bloemen

Bloemen drogen is een geweldige manier om hun schoonheid te behouden. Het is een eeuwenoude techniek die wordt gebruikt om bloemen te bewaren ter decoratie of als aandenken aan een speciale gelegenheid. Bij Epoxyflorist hebben we de expertise en de materialen om mooie resultaten te creëren.

01.

Bloemen verknippen

Hier worden de steeltjes van de bloemen verwijderd, vervolgens blijft alleen de bloem over.

02.

Drogen

Met speciale technieken drogen we jouw bloemen, dit proces duurt een aantal weken.

03.

Selectie maken

Nu wordt er een selectie gemaakt van de mooist gedroogde bloemen.

Aanlevering

Om de bloemen in optimale conditie te houden, is het essentieel dat ze zo snel mogelijk bij ons worden afgeleverd. Het behoud van de versheid en schoonheid van de bloemen is van groot belang voor het eindresultaat. Door ze tijdig aan te leveren, kunnen we ze direct behandelen en beschermen, zodat ze hun levendige kleuren behouden en hun natuurlijke pracht behouden blijft. 

Waarom door ons?

Zorgvuldigheid

Het drogen van de bloemen is een uiterst zorgvuldig proces dat bij Epoxyflorist met grote toewijding wordt uitgevoerd. Onze getalenteerde vakmensen besteden veel aandacht aan elk detail.

Juiste materialen

Bij Epoxyflorist maken we gebruik van diverse technieken en materialen om je bloemen op de meest optimale manier te drogen, zodat ze hun natuurlijke schoonheid behouden.

Expertise

Met onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring zijn wij de specialisten op het gebied van het drogen van bloemen waarbij we elk detail tot in perfectie verzorgen.

epoxyflorist

Zie hier wat mooie foto's van gedroogde bloemen